سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعات نیوز


جراح استخوان یا مفاصل که به آن ارتوپدی نیز می‌گویند وظایف مختلفی دارد. این پزشک باید به‌طور کامل آناتومی بدن انسان را بشناسد تا بتواند از طریق علائم به‌وجود آمده در بدن بیمار، مشکل او را تشخیص دهد.

آسیب‌های عضلاتی و مشکل در ستون فقرات موضوعی است که امروزه با ماشینی شدن سبک زندگی و عدم نشستن یا ایستادن صحیح در بسیاری از افراد دیده می‌شود. در این زمان است که آشنایی با ارتوپد و کارهایی که انجام می‌دهد؛ اهمیت پیدا می‌کند. برای آگاهی از این موارد با ما همراه باشید.

برای پیدا کردن متخصص ارتوپدی خوب، می‌توانید از راه‌های مختلفی استفاده کنید. از پزشک خانوادگی یا دوستان و آشنایان خود نظریه بگیرید. آنها ممکن است به شما پیشنهادهای خوبی برای متخصصین ارتوپدی بدهند. به مراکز درمانی محلی با خدمات ارتوپدی مراجعه کنید و از پرسنل آنجا درخواست راهنمایی کنید. آنها معمولاً با متخصصین مختلف در تماس هستند و می‌توانند به شما کمک کنند  .

از منابع آنلاین مانند وب‌سایت‌های تخصصی در زمینه پزشکی، دستیابی به اطلاعات مربوط به متخصصین ارتوپدی در منطقه شما را فراهم می‌کنند. معمولاً این وب‌سایت‌ها دارای بازخوردها و نظرات بیماران قبلی نیز هستند که می‌تواند به شما در انتخاب کمک کند.

 اگر افرادی از خدمات یک متخصص ارتوپد استفاده کرده‌اند، می‌توانند تجربیات و نظرات خود را با شما به اشتراک بگذارند و به شما کمک کنند تا تصمیم بهتری بگیرید.

هر چند که پیدا کردن متخصص ارتوپدی خوب نیازمند تحقیق و مطالعه دقیق است، اما با استفاده از منابع مختلف و ترکیب نظرات و اطلاعات موجود، می‌توانید تصمیم مناسبی در انتخاب متخصص خود بگیرید.

جراح استخوان به چه فردی گفته می‌شود؟

جراح ارتوپدی یا استخوان پزشکی است که پس از تشخیص بیماری‌های ستون فقرات یا میزان آسیب به‌وجود آمده در آن، با استفاده از روش‌های جراحی یا دیگر راه‌کارهای درمانی به بهبود شرایط جسمی بیمار کمک می‌کند.

جراحان ارتوپدی با شناختی که از آناتومی بدن دارند می‌توانند به‌راحتی بیماری‌ها یا آسیب‌های موجود در تاندون‌ها، استخوان‌ها، رباط‌ها، اعصاب و عضلات را تشخیص دهند. سپس با کمک روش‌های مختلف به درمان آنها بپردازند.

چه زمانی به جراح استخوان مراجعه کنیم؟

افراد معمولا به‌دلیل سبک زندگی نادرست یا بروز آسیب در عضلات و استخوان‌ها حین انجام فعالیت‌های مختلف، با درد در نواحی آسیب‌دیده مواجه می‌شوند. زمانی‌که این درد در زندگی روزمره اختلال ایجاد کند و فرد نتواند به‌خوبی ناحیه دارای اختلال را حرکت دهد؛ باید به جراح ارتوپدی مراجعه کند.

به‌طور کلی باید گفت در شرایطی که به‌طور مدام با درد بدن ، کمر و گردن روبه‌رو می‌شوید یا اگر بدن شما سفت و متورم شده است؛ همچنین در شرایطی که عضلات یا استخوان‌ها دچار آسیب شده‌اند؛ لازم است به یک جراح ارتوپدی با تخصص کافی مراجعه کنید.

جراح استخوان چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

جراح ارتوپد می‌تواند بیماری‌ها و آسیب‌های حاد و مزمن را تشخیص داده و درمان کند. اختلالات مزمن، آن دسته بیماری‌ها و آسیب‌هایی هستند که دردهای مداوم را در زمانی طولانی به‌همراه دارند. از آنها می‌توان به کمردرد و آرتروز اشاره کرد.

مشکلات حاد به بیماری‌ها و آسیب‌هایی گفته می شود که نیاز به درمان فوری توسط جراح ارتوپدی دارند. این آسیب‌های شدید می‌توانند در روند زندگی و فعالیت‌های حرکتی فرد به‌شدت تاثیر بگذارند. به همین دلیل درمان آنها در کوتاه‌ترین زمان اولویت دارد. آسیب‌های حاد شامل پارگی رباط‌ها، شکستگی لگن، کشیدگی عضلات و پارگی دیسک است.

همچنین این جراح توانایی درمان بسیاری از بیماری‌های مادرزادی که در اطفال دیده می‌شود را دارد. این اختلالات شامل دیستروفی عضلانی، پاچنبری، دررفتگی مادرزادی لگن، انحراف ستون فقرات و اسکولیوز است.

همچنین باید گفت جراح ارتوپد توانایی تشخیص و درمان بیماری‌های سیستم عضلانی و ستون فقرات در تمام رده‌های سنی را دارد. یعنی تمام گروه‌های سنی از نوزادان با بیماری‌های مادرزادی تا سال‌مندانی که با مشکلات فرسایشی مواجه‌اند؛ می‌توانند به این پزشک مراجعه کنند.

جمع‌بندی

جراح استخوان یا مفاصل که با نام جراح ارتوپدی نیز شناخته می‌شود؛ یکی از متخصصین حوزه پزشکی است که با شناخت دقیق آناتومی بدن می‌تواند بیماری‌ها، اختلالات و آسیب‌های موجود در سیستم عضلانی و استخوانی را تشخیص دهد. سپس در بین راه‌کارهای مختلف، بهترین روش درمان را که می‌تواند تهاجمی یا غیرتهاجمی باشد؛ انتخاب کند.شما میتوانید برای انتخاب متخصص ارتوپدی موردنظر خود، به وب سایت کمردرمان مراجعه کنید و پزشک مناسب خود را انتخاب کنید.